Ontspanning

Ontspanning is een wezenlijk onderdeel van een succesvolle bijeenkomst. Hoogeerd biedt daarom diverse ontspannende breaks om uw vergadering net dat beetje extra te geven. Natuurlijk kan dit een relaxte borrel in onze bar of een verkwikkende fietstocht door het Land van Maas en Waal zijn, maar er zijn ook diverse andere mogelijkheden. ​Neem voor meer informatie contact met ons op via 024-6414032 of ons contactformulier.


Fietsen door het rivierengebied

Het land van Maas en Waal leent zich uitstekend voor fietstochten. Met mooi weer is het natuurlijk heerlijk om met de fiets de omgeving langs het water te verkennen. Hoogeerd biedt een speciale vergaderroute van 15 kilometer, met als start- en eindpunt uiteraard ons hotel.

Tijdsindicatie: 60 minuten, prijs vanaf € 4,75 per persoon


Lunchen op het water

Even lekker naar buiten? Met warm weer kunt u met uw vergadergroep picknick lunchen op onze ponton onder aan de dijk. Afhankelijk van of onze tent op de ponton staat, kunt u ook met wat minder mooi weer gebruik maken van de ponton. De lunch is wel wat minder uitgebreid dan als u binnen bij ons zou lunchen.

Tijdsindicatie: 30-60 minuten, prijs vanaf € 12,50 per persoon


Boottocht over de Maas

Onze kapitein neemt uw groep graag mee voor een tochtje over de Maas. Even met de haren in de wind genieten van de mooi omgeving. Te boeken met een picknickmand met assortiment frisdrank, bier en wijn en koude hapjes. Maximaal 10 personen

Tijdsindicatie: 60 minuten, prijs vanaf € 7,50 per persoon (bij 10 personen)


Wereldspelen

Met deze informatieve spelen kunt u uw en elkaars behendigheid testen.
De spelen hebben als thema “Het maken van een Wereldreis”

Tijdsindicatie: 90 minuten, prijs vanaf € 5,50 per persoon bij minimaal 25 personen (15-25 personen + € 1,00, 10-15 personen + € 2,00)


Oudhollands Klompjesgolf

Golfen “verkeerd”. U speelt met een stick waaraan scheef een klompje is bevestigd. Ook de balletjes evenals de golfbanen variëren in gewicht en afmeting. Alle spelers zijn verkleed met een boerenkiel, zakdoek en pet.

Tijdsindicatie: 90 minuten, prijs vanaf € 5,50 per persoon bij minimaal 25 personen (15-25 personen + € 1,00, 10-15 personen + € 2,00)


Cheers!

Onder leiding van een ervaren slijter bieden wij proeverijen van o.a. bieren, jenevers, wijnen, whiskeys en cognacs. U start met een presentatie en hierna kunt u onder het genot van een klein hapje gaan proeven.

Tijdsindicatie: 150 minuten, prijs € 9,50 – € 19,50 per persoon (bij 20 personen)


 Golfclinic

Wij kunnen bij BurgGolf Wijchen (circa 5 minuten rijden) een golfclinic voor de beginnende golfer organiseren. Ideaal voor een sportieve en gezellige dag.

Tijdsindicatie: 150 minuten, prijs vanaf € 57,50 per persoon


Creatieve workshops

Wij kunnen u diverse workshops aanbieden zoals percussie, mozaïeken, sieraden, maskers en schilderijen maken en ga zo maar door! Prijzen en tijdsindicatie variëren per workshop en het aantal personen en zijn op aanvraag.