Groepen

Voor groepen bieden wij diverse mogelijkheden voor brunch en lunch of een diner in ons restaurant met uitzicht over het water. Voor groepen vanaf 25 personen is ook een buffet of barbecue mogelijk. Voor groepen vanaf tien personen stellen wij graag in overleg met u een keuzediner samen van onze dinerkaart. Per gang kunt u maximaal drie gerechten opgeven waaruit uw gasten ter plekke kunnen kiezen. Van het door u gekozen menu maken wij menukaartjes waarbij de prijs wordt weggelaten. 


De onderstaande menu’s geven een beeld van de mogelijkheden in diverse prijsklassen. Het is uiteraard mogelijk om in overleg gerechten te wijzigen en gangen toe te voegen. De gekozen gerechten worden berekend naar verbruik, waardoor u hieronder geschatte bedragen ziet staan. Indien u voor driegangendiner kiest kunt u bij de voorgerechten een combinatie maken van soep, koude en warme voorgerechten.

Prijsklasse A – driegangenmenu

Huisgemaakte tomatensoep
Uiensoep met een kaasstengel
Runderbouillon met soepgroenten en soepvlees
***
Schnitzel met brood of met friet
Hollandse biefstuk met brood of met friet
Van het boerenland met gebakken champignons
Huisgemaakte kipsaté met friet
Met satésaus en kroepoek
****
Coupe Maasbranding
Softijs met koeksnippers, koffielikeur en slagroom
Coupe
Klein schaaltje softijs met vruchtensaus, vruchten en slagroom
Geschat bedrag per persoon: € 20,00 – € 27,00

Prijsklasse B – driegangenmenu

Huisgesneden rundercarpaccio

Huisgesneden rundercarpaccio met pestomayonaise, parmazaan-vlokken en pittenmix

Runderbouillon met soepgroenten en soepvlees

Salade gegratineerde geitenkaas

Een salade van rode biet, dadels, en nootjes met een walnootdressing

***

Het beroemde runderstoofpannetje

Een stoofpannetje zoals ze die alleen in Niftrik kunnen maken

Varkenshaas met champignonsaus

Rode mulfilet

Met pasta, groene pesto en parmezaanvlokken

***

Softijs met stoofpeertjes
En slagroom

Niftriks Boerke
Softijs met boerejongens, karamelsaus en slagroom

Dame Blanche
Softijs met warme chocoladesaus en slagroom

Geschat bedrag per persoon: € 26,75 – € 36,00


 Prijsklasse C – viergangenmenu

Oosterse garnalencocktail

Met miso mayonaise, julienne van prei & wortel

Salade gegratineerde geitenkaas

Met rode biet, dadels, noten & walnootdressing

Huisgesneden rundercarpaccio

Met pestomayonaise, parmazaan-vlokken & pittenmix

Gerookte zalmrolletjes

Gevuld met roomkaas, komkommer & rode paprika met daarbij een sesam-mosterdsaus

***

Huisgemaakte groentesoep

 

Romige tomaten-crémesoep

***

Mixed grill

Heerlijk mix van kangoeroe biefstuk, varkenshaasjes van het Heyde Hoeve varken, kalkoenfilet,   (3x 100 gram), knoflooksaus & bbq-saus

Langzaam gegaarde knolselderij

In zoutkorst gegaarde knolselderij met zoete aardappelpuree, pecannoten & peccorinokaas

Eendenborst

Gelakt met appelstroop en gebakken oesterzwammen

Kabeljauwfilet

Met hollandaise-mosterdsaus

Het beroemde runderstoofpannetje

Een stoofpannetje zoals ze die alleen in Niftrik kunnen maken

 ****Coupe stoofpeertjes

Softijs met stoofpeertjes & slagroom

Sorbet Hoogeerd

Grote sorbet van softijs met vruchten, vruchtensaus & slagroom

Coupe Dame Blanche

Softijs met chocoladesaus & slagroom

Coupe Bastogne

Softijs met bastognekoekkruimels, kersen & slagroom

Geschat bedrag per persoon: € 36,25 – € 41,25


  • Een eenvoudig menukaartje, gratis
    Per 4 personen plaatsen wij het menu uitgewerkt op een A5 op de tafels.
  • Luxe menukaartjes, per stuk € 1,00
    Menu wordt in kleur uitgewerkt in A5 boekje.
  • Luxe menukaartjes met foto, per stuk € 1,75
    Menu wordt in kleur uitgewerkt in A5 boekje. Voorop plaatsen wij de foto die u ons digitaal aanlevert.