Pubquiz Wijchen

Pubquiz bij Hoogeerd, al jaren het gezellige uitje in Wijchen! Elke maand, altijd op een zaterdag, is er een pubquiz bij Hoogeerd. In acht spannende rondes worden vragen op je afgevuurd over onder meer geschiedenis, sport, muziek, entertainment en actualiteit. De antwoorden liggen op het puntje van je tong, maar je komt er op dat moment natuurlijk net niet op… Een avondvullende competitie, waarbij het met name draait om de gezellige sfeer en eer, maar ook om leuke prijzen!

Hoogeerd organiseert de pubquiz al sinds begin 2010 en heeft inmiddels een vaste schare trouwe quizzers opgebouwd, maar er komen ook steeds nieuwe groepjes quizen! Een leuk avondje uit? Meld je team (2-5 personen) nu aan voor de pubquiz via Facebook, door een e-mail te sturen of te bellen naar 024-6414032 met de namen van je teamgenoten en je teamnaam.  Wij ontvangen jullie graag vanaf 20.00 uur voor de inschrijving en om 20.30 uur starten we met de quiz. Zorg dat je op tijd bent om geen waardevolle punten te verliezen! VOL=VOL!!

Deelname 2,50 euro per persoon

Pubquiz Wijchen Hoogeerd
Pubquiz Wijchen

De pubquizen in het eerste gedeelte van 2018 staan gepland op:

Zaterdag 24 februari
Zaterdag 24 maart
Zaterdag 28 april
Zaterdag 19 mei
Zaterdag 23 juni

Wij raden aan om ALTIJD van te voren een team op te geven, zodat je ook zeker weet dat jullie een plekje hebben op bovengenoemde data.

Besloten quiz als team uitje

Wist u dat Hoogeerd naast de maandelijkse openbare pubquiz ook de mogelijkheid biedt voor bedrijven en verenigingen om een besloten pubquiz te organiseren. Daar is in het afgelopen jaar gretig gebruik van gemaakt. Scholen, personeelsverenigingen, de gemeente Wijchen en een lokaal koor hebben bijvoorbeeld al een quiz gecombineerd met hun jaarlijkse borrel of een buffet. Ook een aanrader als jaarafsluiting of als nieuwjaarsborrel! Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 024-6414032.

Pubquiz Hoogeerd Bar
Pubquiz Hoogeerd Quizmaster