Oplaadpunt elektrische auto

Bent u op zoek naar een hotel waar u niet alleen zelf kunt opladen, maar u ook uw elektrische auto kunt opladen? Dan bent u bij Hoogeerd aan het juiste adres, want wij beschikken op onze ruime parkeerplaats over twee oplaadpunten voor elektrische auto’s. Bij onze oplaadpunten kunt u als onze gast uw auto opladen. Dat vinden wij service van het huis, waarmee we ook duurzaam vervoer in Nederland proberen te stimuleren.

Geniet van een lunch, diner of zakelijke bespreking terwijl uw auto wordt opgeladen aan één van onze Ecotap oplaadpunten. Natuurlijk kunt u als gast van ons hotel of onze zalen (zakelijk of feestelijk) ook uw auto aansluiten. U heeft alleen uw eigen laadkabel nodig. Door de gebruiksvriendelijkheid wijst het opladen zich verder vanzelf.

ecotap-oplaadpunt

Duurzaam en bewust

Het faciliteren van stroom voor elektrische auto’s past bij onze visie op duurzaam ondernemen, net als onder meer het energiebesparende verwarmingssysteem, bewegingssensoren op verlichting in de openbare ruimtes, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en een warmte terugwin installatie in ons hotel. Wij doen er alles aan om energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Tijdens uw verblijf zult u zeker geen hinder ondervinden van hoe wij duurzaam ondernemen.

Elektrische fietsen

Niet alleen voor het opladen van elektrische auto’s bent u bij ons aan het goede adres. Ook voor het opladen van uw elektrische fiets, beschikken wij over de gewenste faciliteiten. Zo kunt u uw fiets stallen in onze overdekte en afgesloten fietsenstalling, waar voldoende stopcontacten aanwezig zijn om uw fiets veilig op te laden. Tevens beschikken wij over oplaadpunten op de dijk.