Kamertypes

Hotel Hoogeerd in Wijchen beschikt over 39 hotelkamers, waarvan een deel met uitzicht over de Maas. Hoogeerd beschikt over diverse type hotelkamers, waardoor wij vaak aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u een voordelig hotel? Dan voldoen onze nette standaard kamers vast aan uw wensen. Indien u behoefte heeft aan meer ruimte of wilt genieten van uitzicht over het water, dan kunt u tegen een kleine toeslag upgraden naar een ander kamertype, eventueel ook met balkon, (bubbel)bad of airconditioning.


Wij vinden het belangrijk dat u met de juiste verwachting een kamer reserveert. Hieronder staan daarom een aantal van onze kamers met foto’s op een rijtje, maar u bent uiteraard ook welkom om op afspraak te komen kijken in ons hotel. Kamers kunnen van de foto’s verschillen, maar over het algemeen geven ze een goede indruk van wat u kunt verwachten. Klik op de foto om te vergroten en bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van onze standaard eenpersoonskamer of standaard tweepersoonskamer. Verblijfsbelasting à € 1,00 per persoon per nacht is exclusief.

Standaard kamer

De standaard kamer is een nette, maar wat kleinere kamer. Deze kamers beschikken over douche, toilet, televisie, gratis draadloos internet en telefoon en hebben geen Maaszicht.

Ruime kamer

De kamer bevindt zich op de eerste etage en beschikt over douche, toilet, televisie, gratis draadloos internet, telefoon, een Frans balkon (geen dakkapel) en is gelegen aan de landzijde, waardoor u uitkijkt over de polder.

Ruime kamer met Maaszicht

De kamer bevindt zich op de eerste etage en beschikt over douche, toilet, televisie, gratis draadloos internet, telefoon, een Frans balkon (geen dakkapel) en is gelegen aan de Maaskant, waardoor u kunt genieten van het unieke uitzicht over het water.

Ruime kamer met Maaszicht en balkon

Gelijk aan de ruime kamer met Maaszicht, alleen beschikt deze kamer over een balkon met een zitje, zodat u bij mooi weer buiten kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht over de Maas.

Ruime kamer met groot bubbelbad

Deze kamer heeft een zeer ruim bubbelbad en aparte douche, maar geen uitzicht over de Maas.

Ruime familiekamer

Deze kamer biedt plaats aan maximaal 6 personen. De kamer bevindt zich in het bijgebouw, een stukje buitenom lopen en een steile trap omhoog. De familiekamer beschikt over douche, toilet, televisie, gratis draadloos internet (bereik afhankelijk van de laptop en het signaal) en telefoon en heeft geen Maaszicht. Nog geen foto’s beschikbaar


Kamerupgrades

Op basis van beschikbaarheid kunt u upgraden vanaf een standaard kamer tegen de volgende toeslagen:

  • Ruime kamer met douche à € 10,00 per kamer per nacht
  • Ruime kamer met bad à € 15,00 per kamer per nacht
  • Ruime kamer met Maaszicht en douche à € 15,00 per kamer per nacht
  • Ruime kamer met Maaszicht, balkon en douche à € 20,00 per kamer per nacht
  • Ruime kamer met bubbelbad vanaf € 30,00 per kamer per nacht

Toegankelijkheid en huisdieren

De ruime kamers op de eerste en tweede etage zijn in principe rolstoel toegankelijk, maar er zijn geen extra faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Op de eerste etage is er in de badkamer een instap in de douche, terwijl de douches op de tweede etage gelijkvloers zijn. Op de tweede etage zijn er door de dakkapelletjes op de kamer schuine daken.

Huisdieren en allergie

De ruime kamers op de eerste en tweede etage beschikken over een PVC vloer en deel van deze kamers is tegen betaling van een toeslag toegankelijk voor honden, terwijl een ander deel juist huisdiervrij is en derhalve gebruikt wordt als anti-allergie kamer.