Hotelinformatie

Op deze pagina vindt u praktische hotelinformatie voor uw verblijf bij Hoogeerd, zoals informatie over in- en uitchecktijden, annuleringsvoorwaarden en huisdieren. Mocht u meer informatie wensen of vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-6414032. Wij helpen u graag en wensen u een heel prettig verblijf in ons hotel.

In- en uitchecktijden
Wij garanderen u dat u vanaf 14.00 uur kunt inchecken. Wilt u eerder komen? Geeft u dit dan aan op de bevestiging, dan proberen wij de kamer eerder voor u klaar te maken. Indien de kamer nog niet beschikbaar is, kunt u uw bagage en/of auto altijd achterlaten. Indien u later dan 18.30 uur arriveert, dient u dit aan te geven. Na 21.00 uur kunt u inchecken in de bar. Mocht u niet voor middernacht arriveren, dan vragen wij u ’s middags op de dag van aankomst telefonisch contact met ons op te nemen, in verband met een andere incheckprocedure.

Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur de sleutel in te leveren bij de receptie. Het is ook mogelijk om (indien beschikbaar) uw verblijf te verlengen en tot 17.00 uur. Voor een kamer met bad of bubbelbad rekenen wij hiervoor een toeslag van € 30,00, voor de overige kamers wordt € 20,00 in rekening gebracht.

Upgraden
Veel arrangementen zijn op basis van een standaard kamer. Wij beschikken echter ook over ruimere kamers, eventueel met uitzicht over de Maas, (bubbel)bad, balkon of airconditioning. Upgraden kan al tegen een toeslag vanaf € 10,00 per nacht. Bekijk ook onze kamertypes.

Ontbijtbuffet
Op werkdagen kunt u al ontbijten vanaf 06.30 uur. Op feestdagen en in het weekend staat het ontbijt van 08.00 uur tot 10.30 uur tot uw beschikking. Wanneer u graag extra verwend wilt worden kunt u een ontbijt op de kamer gebruiken (alleen na reservering vóór 18.00 uur), de meerprijs hiervan is € 15,00 voor 2 personen. Is het ontbijt te laat voor u? Dan maken wij graag een ontbijtpakket voor u, bestaande uit broodjes of boterhammen naar wens, een flesje drinken, snoep en fruit. Dit is dus in plaats van het ontbijt.

Lunchpakket
Gaat u lekker fietsen of bent u de hele dag onderweg? U kunt een lunchpakketje meenemen welke u zelf kunt samenstellen van het ontbijtbuffet. U kunt aan onze medewerker een zakje en flesje frisdrank vragen. De kosten voor een lunchpakket zijn € 6,00 per pakket.

Parkeren
Wij beschikken over een ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel waar u kosteloos uw auto kunt parkeren. Als u op de dag van vertrek bijvoorbeeld nog wilt gaan fietsen, kunt u de auto ook laten staan. Aan de rechterzijde kunt u door de zwarte poort, door de binnentuin, het hotel betreden via de lift.

Fietsverhuur
Bij Hoogeerd kunt u ook fietsen huren, welke allen zijn voorzien van versnellingen. De fietsen kunnen niet gereserveerd worden, maar indien u fietsen wilt huren, kunt u zich melden bij de receptie. De fietsen kosten € 9,50 per dag. Voor groepen van meer dan zes personen dient u de fietsen wel minimaal 48 uur vooraf te reserveren. Indien u elektrische fietsen wilt huren is dit vaak mogelijk, maar eveneens met reservering minimaal 48 uur voor aankomst.

Koffie- en theefaciliteiten op de kamer
Er zijn niet standaard koffie- en theefaciliteiten op de kamer aanwezig. Indien u op uw hotelkamer wilt kunnen genieten van koffie en thee, kunt u deze faciliteiten van te voren reserveren voor € 5,00 per dag (beperkt beschikbaar).

Koelkastje op de kamer
Er is standaard geen koelkastje aanwezig op de kamer. Indien u gebruik wenst te maken van een koelkastje, kunt u deze van te voren reserveren voor € 5,00 per dag. Let op! Deze dienst is slechts beperkt beschikbaar.

Binnenkomen
Indien u tijdens het verblijf ons pand verlaat vragen wij u vriendelijk om uw sleutelkaart mee te nemen. Met deze kaart heeft u dag en nacht toegang tot ons hotel. U kunt tot 21.00 uur inchecken bij de receptie, welke het makkelijst te bereiken is vanaf de parkeerplaats achter het hotel, rechts door de zwarte poort en de binnentuin. Tussen 21.00 en 00.00 uur ligt de sleutel voor u in de bar klaar en kunt u via de café-ingang naar binnen. Bent u niet in staat om voor 00.00 uur in te checken dan dient u op de aankomstdag contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 024 6414032, zodat wij u van de afwijkende procedure op de hoogte kunnen stellen.

Huisdieren
In principe zijn huisdieren niet welkom in ons restaurant en hotel, tenzij vooraf afgesproken. Hoogeerd beschikt over een aantal kamers (ruime kamers, waar een toeslag voor geldt) waar u eventueel een huisdier in mee kunt nemen, maar dit is alleen in overleg en gegarandeerd na bevestiging. De toeslag is € 10,00 per huisdier per nacht. In het restaurant zijn geen huisdieren welkom (m.u.v. blindengeleidehonden), maar in de bar of op het terras kunt u uw huisdier wel meenemen.

Annuleringsvoorwaarden
Let op! Dit zijn standaard annuleringsvoorwaarden, bij acties (via externe partners) kunnen andere voorwaarden gelden!

Bij reserveringen tot vijf kamers: Bij annulering op de dag van aankomst tot 12.00 uur berekenen wij geen kosten. Na 12.00 uur brengen wij 50% van het reserveringsbedrag in rekening en na 18.30 uur of zonder annulering zijn wij genoodzaakt om 100% in rekening te brengen.

Bij reserveringen vanaf vijf kamers: Bij groepen vanaf vijf kamers kunt u de gehele reservering annuleren tot 3 weken voor aankomstdatum. Maximaal 25% van het aantal kamers kan kosteloos geannuleerd worden tot 2 dagen voor aankomst. Daarna zullen wij u 100% van het reserveringsbedrag in rekening brengen.