Hotel

Bij Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd kunt u overnachten aan het water, in de buurt van Nijmegen, Wijchen en de snelwegen A73, A50 en A326.

Hoogeerd heeft 39 smaakvol ingerichte hotelkamers, alle voorzien van douche, toilet, telefoon en televisie. Een aantal kamers beschikken over een bad of bubbelbad, Maaszicht, airconditioning en/of een balkon met zitje. De meeste kamers zijn gelijkvloers of met een lift te bereiken en tevens beschikken wij over een anti-allergiekamer.

In het hotel, het restaurant, het terras en de zalen kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet. Ook kunt u uw auto kosteloos parkeren op de ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel. De beoordelingen van onze gasten kunt u op de pagina Reviews zien.

U vindt bij Hoogeerd een fitnessruimte met een tweepersoons infraroodcabine (beperkt geopend), een VVV-tafel met folders van bezienswaardigheden in het Land van Maas & Waal en het Rijk van Nijmegen. Daarnaast een souvenirshoek met diverse ansichtkaarten, fietsroutes (o.a. Knooppuntenroutes) en artikelen uit de omgeving.

Hotelaanbiedingen
Hoogeerd heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen, zoals onze last minute aanbiedingen.

Maar ook bij evenementen in de regio, zoals de Vierdaagse van Nijmegen, concerten in het Goffertpark Nijmegen (bijvoorbeeld het Guns n’ Roses concert 2018), Emporium op Recreatiegebied De Berendonck, Down The Rabbit Hole op De Groene Heuvels, biedt hotel Hoogeerd vaak bijpassende arrangementen voor een redelijke prijs.

Ruime kamer met Maaszicht en balkon
Hotel aan de Maas