Huwelijksfeesten

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk!

Ieder bruidspaar is anders, dus is ook elk huwelijksfeest is anders. Hoogeerd beschikt over verschillende zalen, van groot tot klein. Of u nu gaat voor een receptie, feest of diner; bij Hoogeerd is het mogelijk. Wij maken graag een afspraak, zodat wij uw mooiste dag volledig naar uw wensen kunnen verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat uw diner en feest helemaal naar uw wens zijn. Onze medewerkers staan met hun persoonlijke aandacht voor u klaar.  Op de pagina feesten kunt u zien welke mogelijkheden er allemaal bestaan voor de invulling van uw bruiloft, maar uiteraard is in overleg vrijwel alles mogelijk.Kamer-met-bubbelbad            Badkamer groot bubbelbad

Graag nodigen wij u uit om onze zalen te komen bezichtigen en om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken in een gesprek. Wel vragen wij u om hiervoor een afspraak te maken, zodat er altijd iemand is die u op een gastvrije wijze te woord kan staan. Tevens werkt Hoogeerd samen met een weddingplanner. Deze weddingplanner neemt u tijd, werk en stress uit handen en heeft toegang tot een uitgebreid netwerk aan leveranciers waarmee diverse kortingsafspraken zijn gemaakt. Neemt u contact op voor meer informatie.

 

Vanzelfsprekend bent u welkom om ter afsluiting van uw bruiloft te genieten van een overnachting in onze bruidssuite, met korting van 25%-100% of een andere leuke attentie als u uw bruiloft bij ons viert. Uw gasten zijn ook van harte welkom in ons hotel of kunnen gratis parkeren op onze ruime parkeergelegenheid.