Feesten

Zoekt u een locatie voor uw feest? Onze feestzalen zijn geschikt voor uw huwelijksfeest, receptie, verjaardag, jubileum, personeelsfeest of andere feestelijke gebeurtenis. Onze feestlocatie biedt ruimte aan gezelschappen tot ongeveer 250-300 personen en wij bieden maatwerk, voor elk budget! U kijkt voor standaard prijzen en arrangement op de pagina feest en receptie.

Hoogeerd beschikt over diverse zalen, voor grote feesten of intieme diners. Maar ook als u een locatie zoekt voor een bruiloft, brunch, barbecue of jubilea; bij Hoogeerd is het mogelijk. Voor kleinere gezelschappen kunt u in ons sfeervolle restaurant terecht voor een culinair diner, maar tevens behoort een privé zaal tot de mogelijkheden. In onze bar kunt u gezellig borrelen en in onze zalen fantastisch feesten.

Feesten in Wijchen
Feesten in Wijchen

Over thuiskomen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want Hoogeerd beschikt over comfortabele hotelkamers, zodat u en uw gasten bij ons kunnen overnachten. Uw gasten kunnen gratis parkeren op onze ruime parkeergelegenheid. De zalen zijn rolstoeltoegankelijk.

Hoogeerd laat u onbezorgd genieten van uw feestelijke belevenis. Of u nou gebruik maakt van ons hotel, restaurant, bar of zalen: onze medewerkers staan met hun persoonlijke aandacht voor u klaar. Wij maken graag een afspraak, zodat wij uw feestelijke gebeurtenis volledig naar uw wensen kunnen verzorgen.  Naar aanleiding van de informatie op deze site nodigen wij u uit om langs te komen om de sfeer te proeven, de zalen te bezichtigen en om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken. Wel vragen wij u om hiervoor een afspraak te maken, via info@hoogeerd.nl of 024-6414032!

Graag zien wij u bij Hoogeerd onbezorgd feestvieren en met een tevreden gevoel huiswaarts keren. Echter kan het voorkomen dat u het geheel wegens omstandigheden moet annuleren. Hiervoor gelden de volgende annuleringsvoorwaarden.