Algemeen

Op deze pagina staat algemene informatie over ons hotel, zoals de openingstijden van Hoogeerd, de betalingsmogelijkheden die wij bieden en de cadeau- en dinerbonnen die u bij ons kunt kopen en inleveren. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag via e-mail of telefoonnummer 024-6414032.


Openingstijden

Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd is dagelijks geopend van 08.00 tot 0.30 uur. Vanaf 08.00 uur kunt u dagelijks terecht voor een kopje koffie of een drankje in het restaurant, bar of op het terras. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kunt u terecht voor de lunch en tussen 17.00 en 21.00 uur serveren wij à la carte diner, smaakvol dagmenu of culinair verrassingsmenu.

De bar is op zondag tot en met donderdag tot 00.30 uur geopend en op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur. Doordeweeks is het ontbijtbuffet van 06.30 tot 10.00 uur geopend en in het weekend en op feestdagen van 08.00 tot 10.30 uur. Het ontbijtbuffet is ook toegankelijk voor niet-hotelgasten. Wij vragen u wel hiervoor even te reserveren.


Betalingsmogelijkheden

U kunt bij Hoogeerd met de volgende middelen betalen: – Contant in Euro’s – Pin / Maestro – V-Pay – Mastercard – Visa – American Express (+ 5% administratiekosten)

Bij Hoogeerd kunt u met de volgende (diner)bonnen betalen:

– De Nationale Dinercheque
– Your Gift Card – Wine & Dine, Holiday & Travel + Gifts & More
– De Dinerbon
– De Nationale Vaarbon
– De Nationale Horeca Cadeaukaart

Een echt persoonlijke cadeau/dinerbon? Geef een eigen bon van Hoogeerd!


Diner- en cadeaubonnen Hoogeerd

Wilt u iemand feliciteren, bedanken of bent u gewoon op zoek naar een origineel cadeau? De diner- en cadeaubonnen van Hoogeerd zijn een persoonlijk cadeau, is naar uw wens aan te passen en onbeperkt geldig! Wij kunnen een persoonlijke boodschap op de bon plaatsen en de bon is te verkrijgen tegen elk gewenst bedrag. U kunt de bon direct contant of per pin betalen en meenemen.

Geef een hotelarrangement cadeau!
Bent u zelf bij ons verbleven en wilt u ook een leuk tripje cadeau geven? Maak een keuze uit ons grote aanbod aan hotelarrangementen. Zodra wij het totaalbedrag van u hebben ontvangen sturen wij de cadeaubon op en kunt u deze cadeau doen. Erg leuk om te geven. Denk bijvoorbeeld aan ons bruidsarrangement voor een bruidspaar, het Romantiek aan de Maasarrangement voor een verliefd stel of een ander arrangement voor elke gelegenheid! Kom bij ons langs of bestel uw cadeau- of dinerbon via e-mail of telefoonnummer 024-6414032.