Groepen

Voor groepen bieden wij diverse mogelijkheden voor brunch en lunch of een diner in ons restaurant met uitzicht over het water. Voor groepen vanaf 25 personen is ook een buffet of barbecue mogelijk. Voor groepen vanaf tien personen stellen wij graag in overleg met u een keuzediner samen van onze dinerkaart. Per gang kunt u maximaal drie gerechten opgeven waaruit uw gasten ter plekke kunnen kiezen. Van het door u gekozen menu maken wij menukaartjes waarbij de prijs wordt weggelaten. 


De onderstaande menu’s geven een beeld van de mogelijkheden in diverse prijsklassen. Het is uiteraard mogelijk om in overleg gerechten te wijzigen en gangen toe te voegen. De gekozen gerechten worden berekend naar verbruik, waardoor u hieronder geschatte bedragen ziet staan. Indien u voor driegangendiner kiest kunt u bij de voorgerechten een combinatie maken van soep, koude en warme voorgerechten.

Prijsklasse A – driegangenmenu

Romige tomaten-crèmesoep
Uiensoep met een kaasstengel
Huisgemaakte groentensoep
***
Schnitzel met champignonsaus
Hollandse biefstuk met gebakken champignons, ui en spek
Vegetarische quiche *
***IJs met chocoladesaus en slagroom
Kleine ijscoupe met vruchten en slagroom

geschat op € 24,50 – € 28,50 per persoon


Prijsklasse B – driegangenmenu

Huisgesneden rundercarpaccio
Groentesoep op basis van runderbouillon met vlees en groenten
Gegratineerde geitenkaas met salade, bospaddestoelen en nootjes

***

Rundvleesstoofpannetje Hoogeerd
Varkenshaas met champignonsaus
Roodbaarsfilet met lauwwarme salade van venkel en courgette

***

Softijs met verse stoofperen
Softijs met boerenjongens, karamelsaus en slagroom
Niftriks boerke met karamelsaus en slagroom

geschat op € 26,50 – € 36,75 per persoon


 Prijsklasse C – viergangenmenu

Garnalenkroket met wakamesalade
Huisgesneden rundercarpaccio
Rolletjes van zoetzure komkommer met gerookte zalm
***
Huisgemaakte groentensoep
Romige tomaten-crèmesoep
***
Duo van wildzwijnfilet en hertenbiefstuk
Eendenborst met een rode teriyakisaus
Surf en Turf; kleine tournedos met 2 gamba’s
Coq au vin van kippendijen ****

Grand dessert: softijs met verse stoofperen
Sorbet met vruchten
Dame Blanche

geschat op € 37,50 – € 40,75 per persoon


  • Een eenvoudig menukaartje, gratis
    Per 4 personen plaatsen wij het menu uitgewerkt op een A5 op de tafels.
  • Luxe menukaartjes, per stuk € 1,00
    Menu wordt in kleur uitgewerkt in A5 boekje.
  • Luxe menukaartjes met foto, per stuk € 1,75
    Menu wordt in kleur uitgewerkt in A5 boekje. Voorop plaatsen wij de foto die u ons digitaal aanlevert.